Артикул товара: 349305

Modernist Cuisine в 6 томах

26139 грн.
23676 грн.
рейтинг:
(1)
Не получается оформить заказ?
Свяжитесь с нами и укажите код 349305
  • Оставить отзыв
  • Сравнить
  • В список желаний
  • Сделать любимым товаром
  • Сделать чудом
ДОСТАВКА В Киев:
СПОСОБЫ ОПЛАТЫ
  • На розрахунковий рахунок у будь-якому банку
    Карта Visa, Master, Privat24
Всё сразу
Картинки и видео
Характеристики
Отзывы
Вопросы
Доставка и оплата
Отзывы

Cutting-edge techniques used by the world's best chefs

"The most important book in the culinary arts since Escoffier." - Tim Zagat

A revolution is underway in the art of cooking. Just as French Impressionists upended centuries of tradition, Modernist cuisine has in recent years blown through the boundaries of the culinary arts. Borrowing techniques from the laboratory, pioneering chefs at world-renowned restaurants such as elBulli, The Fat Duck, Alinea, and wd~50 have incorporated a deeper understanding of science and advances in cooking technology into their culinary art.

The authors and their 20-person team at The Cooking Lab-scientists, inventors, and accomplished cooks in their own right-have achieved astounding new flavors and textures by using tools such as water baths, homogenizers, and centrifuges, and ingredients such as hydrocolloids, emulsifiers, and enzymes. Modernist Cuisine is a work destined to reinvent cooking.

How do you make an omelet light and tender on the outside, but rich and creamy inside? Or French fries with a light and fluffy interior and a delicate, crisp crust that doesn't go soggy? Imagine being able to encase a mussel in a gelled sphere of its own sweet and briny juice. Or to create a silky-smooth pistachio cream made from nothing more than the nuts themselves. Modernist Cuisine offers step-by-step, illustrated instructions, as well as clear explanations of how these techniques work. Through thousands of original photographs and diagrams, the lavishly illustrated books make the science and technology of the culinary arts clear and engaging. Stunning new photographic techniques take the reader inside the food to see cooking in action all the way from microscopic meat fibers to an entire Weber grill in cross-section. You will view cooking-and eating-in a whole new light.

  • Издательство
    Taschen
  • Язык издания
    Английский
  • Год издания
    2011
  • Кому интересно
    Мужчине, Женщине, Парню, Девушке, Кондитеру
  • Возраст
    16+
  • Обложка
    Мягкая, Твёрдая
  • Иллюстрации
    Цветные
  • Автор(ы)
    Натан Мирвольд, Крис Янг
  • Размер
    262Ðà330 ð╝ð╝
  • Оригинальное название
    ðíð¥ð▓ÐÇðÁð╝ðÁð¢ð¢ð░ÐÅ ð║Ðâð╗ð©ð¢ð░ÐÇð©ÐÅ
  • Количество страниц
    2478
  • ISBN
    978-0-9827-6100-7
  • Тираж
    3000
Отзывы о Modernist Cuisine в 6 томах
Добавьте отзыв первым – помогите выбрать правильно : )
Вопросы к Modernist Cuisine в 6 томах
Задайте вопрос первым - помогите сделать мир лучше :)
23676 грн.

ПОДПИШИСЬ И ПОЛУЧИ КУПОН НА СКИДКУ

Доставка

Доставимо Ваше замовлення в будь-яке місто України. Способи доставки: кур'єром, Нова Пошта, Укрпошта, Justin. Всі замовлення пакуються супернадійно та застраховані.

Про нас

GRENKA – інтернет магазин розваг. Ми менше, тому більш старанні :). Індивідуальний підхід і прямий зв'язок з директором.

Оплата і Оферта

Оплата замовлення будь-яким зручним для Вас способом наш обов'язок. Приват24, карта будь-якого банку світу, готівка банківський переказ або післяплата.

Контакты

Новости

Акции

Обзоры

© GRENKA™, 2013-2023

sales[@]grenka.ua

Наш телефон (многоканальный)

044 359 05 55

Регистрация

Ваш город: Киев

Обратный звонок

  • Акції
  • Новини
  • Доставка
  • Оплата
  • Контакти

В корзине пусто,
пора покупать :)

0
Интернет магазин GRENKA.ua
044 359 05 55
Телефонуйте з 10:00 до 17:00 (Пн-Пт);
Например: Гаррі Поттер, Шантарам
Назад
Назад
Назад
Назад
Назад
Назад
Назад
Назад
Назад
Назад
  • Главная
  • /Modernist Cuisine в 6 томах
  • Modernist Cuisine в 6 томах
Добро пожаловать
На главную
Моя корзина
Категории
Контакты
Войти